info@vytvorimsi.cz +420 603 707 020
Váš košík
je prázdný
Zobrazit kategorie

Nažehlovací fólie nově na Vytvořímsi

Dlouho jsme je v našem sortimentu postrádali, ale konečně můžeme tvořit i s nimi. Pro nás všechny, kteří rádi dekorujeme textil a naše oči přitahují výrazné barvy a blýskavé povrchy, jsme zařadili naše vlastní nažehlovací fólie. Pro snadné tvoření jsme zvolili dva základní rozměry a fólie vám pošleme nařezané buď na rozměr A4 nebo A5. Snažíme se tím předejít smutné chvíli, kdy vám kus fólie pochybí, nebo naopak budete mít hodně zbytků, pro které nenajdete využití. 

Fólie jsme vytvořili s důrazem na kvalitu, jsou proto vhodné pro většinu textilních materiálů. Bez obav je můžete využít k dekorování textilu ze 100% bavlny, bavlněných směsí, polyesteru a dalších syntetických látek. Stejně jako u každé jiné fólie, ani tu naši nemůžeme doporučit k dekorování nylonu, hodně elastické látky nebo textilu s vrstvou impregnace. Na doporučených materiálech má výbornou přilnavost, zažehluje se velmi jednoduše a díky svým vlastnostem vydrží i překrývání a vrstvení. Fólii snadno vystřihnete do požadovaného tvaru a při tvoření složitějších ornamentů využijete i řezací a embosovací strojky. S každým archem vám přijde náš vlastnoručně kreslený pracovní návod, který vychází z našich zkušeností s těmito materiály. 

Doufáme, že se vám s foliemi bude tvořit stejně dobře jako nám. Kompletní nabídku najdete v této kategorii, samotné tvoření už necháváme na vás.